Ok, tittelen sier kanskje det samme som: point out the obvious, med å underforstått kunne påstå at du skulle trenge mer enn ett podcastprogram. Altså en relativ usannhet med modifikasjoner, men det jeg egentlig mente med tittelen er nettopp at programmet faktisk har alle de funksjonene du trenger, og slik sett er et helt ok program. Det er faktisk mer enn ok, når man trekker inn alle funksjonene som er satt sammet i ett og samme program.

Kort fortalt har programmet både mulighet for audio podcast- og videopodcastabonnement. Man kan også benytte den innebygde avspilleren til begge typer podcast, og det er veldig enkelt å legge til nye feeder (og dermed abonnere på flere podcaster). En siste, men ikke like opplagt, mulighet er at du også kan abonnere på helt vanlige feeds, og dermed kan du også motta nyheter. Du har med andre ord alt du trenger i ett og samme program, og det er noe som overgår de fleste siden layouten virkelig stemmer overens med brukervennlighet. I tillegg er det både lite og raskt i bruk. Har selv tatt det til meg, og kan ikke tenke meg noe annet program som har samme brede funksjonalitet som også fungerer så godt sammen med layouten. Så for meg, ingen over (og så langt ingen ved siden heller).

Programmet anbefales altså på det varmeste, og du kan lese mer om det på Nauman Leghari’s blog, eller gå direkte til Ziepods hjemmeside, eller bare klikk her for å laste (Version 0.99.1 (BETA)) det ned med en gang.

Reklamer