Hvis det er noe du lurer på uavhengig av kategori (innenfor en viss rimelighet), er det bare å stille spørsmålet ditt til wikiHow og det vil være en god mulighet for at løsningen dukker opp. Hvis du ikke helt vet hva du skal spørre om kan du lete igjennom de ulike kategoriene og underkategoriene til disse igjen. Her kan du finne svar på alt fra hvordan skrive haikudikt til hundeopplæring, og selvfølgelig svar innen emnet data og elektronikk som kanskje mer er mitt felt.

Det som er den største fordelen med wikiHow er det direkte svaret og veiledningen som blir gitt, istedet for lignende nettsteder som About.com hvor hjelpen ikke alltid er like lett å finne pga litt uoversiktlighet. About.com er kanskje til gjengjeld større i omfang, så det er muligens større mulighet for å finne kategorien din der enn hos wikiHow. Likevel, hvis kategorien befinner seg innenfor et relativt vanlig område, vil det nok være dekket av wikiHow også.

På det nåværende tidspunkt har wikiHow 7556 artikler skrevet og vedlikeholdt av frivillige (derav Wiki), og er et godt startsted for de som leter etter en løsning.

OBS! Siden er på engelsk.

Reklamer