Har du allerede startet opp en blogg i god tro om å holde den gjevnlig oppdatert, for så å oppleve at du blogger mindre og mindre. Til slutt stopper du kanskje helt opp, og bloggen din slutter å leve og blir bare et vagt minne.
Ok, slutt på dramaet. Men dette er faktisk tilfellet for mange, inkludert meg selv. Det er derfor viktig, i stedet for å gi opp, å tenke tilbake på hva som gikk galt. Mange ganger ligger nemlig ikke årsaken i at man gikk trett av å skrive, men at vektøyene vi brukte kanskje var for vanskelige eller ikke lett nok tilgjengelig. Hvis imidlertid dette er tilfellet, så er det heldigvis en løsning på problemet, ihvertfall hvis du bruker nettleseren Firefox.

Du kan nemlig installere en utvidelse (eller extension) til Firefox som vil gi deg en lett tilgang til å blogge direkte fra nettleseren. Utvidelsen er opprinnelig laget for LiveJournal, men kan også brukes på Blogger, WordPress og MySpace. Støtte for andre skal også innføres. Utvidelsen har også støtte for versjon 2.0 av Firefox og heter Deepest Sender.

Kilde: Firefox Add-ons

Reklamer